Trouwringen

Het is eindelijk zo ver, u gaat trouwen en alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Natuurlijk zijn mooie trouwringen hier dan een belangrijk aspect bij. Bij Benelli Juwelier vindt u de mooiste en meest exclusieve sieraden, waaronder trouwringen. Onze trouwringen kunnen geheel naar uw wens gegraveerd en op maat gemaakt worden. 

trouwringen juwelier Rotterdam


Trouwringen juwelier Rotterdam

Als u woonachtig bent in Rotterdam of omgeving en op zoek bent naar mooie trouwringen, bent u bij Benelli aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk allerlei verschillende trouwringen. Of u uw trouwringen nou met een diamant of swarovski stenen wilt wij bieden het allemaal aan. Ook is het erg populair om aan de binnenkant van de trouwringen de initialen van uw aanstaande of de trouwdatum te laten graveren. Als u al weet waar u naar op zoek bent kunt u natuurlijk altijd langskomen in onze Juwelier in Zuidplein te Rotterdam, hier staat een van onze professionals voor u klaar om te luisteren naar uw wensen en samen tot een mooi ontwerp te komen. In bepaalde religies en culturen is het voor de man ongepast om een gouden trouwring te dragen, maar u hoeft zich geen zorgen te maken! Wij bieden namelijk ook zilveren en platina trouwringen aan. 


Gouden trouwringen Rotterdam

Trouwringen worden het meest in het goud gedragen. Dit is namelijk een materiaal die haar waarde niet verliest en staat voor onvergankelijkheid, dit symboliseert de band tussen twee mensen die het huwelijksbootje instappen met elkaar. Wij hebben drie varianten van goud, namelijk geelgoud, witgoud en roségoud. Puur goud is 24 karaat, maar omdat dit best teder en zacht is zijn de meeste trouwringen van ons 18 karaat. 


Verschillende trouwringen 

Omdat iedereen andere wensen heeft en de een misschien meer van een klassieke, platte trouwring houdt en de ander toch de voorkeur geeft aan een schitterende ronde trouwring met diamanten, bieden wij passende trouwringen voor een ieder aan. Een trouwring is ooit in een platte vorm ontworpen en met de jaren is dit steeds meer veranderd naar een ronde vorm. Een ronde trouwring, heeft namelijk meer draagcomfort dankzij de afgeronde pasvorm. Ook is het mogelijk om uw trouwringen uit één materiaal te laten maken of juist uit meerdere materialen, dit is zowel bij een platte als bij een ronde trouwring mogelijk. En zo zijn er naast het materiaal en de vorm nog vele andere opties voor de vormgeving. 


Contact

Wilt u graag mooie trouwringen kopen of heeft u nog vragen over een van onze juwelen? Neem dan contact op met een van onze professionals. U kunt u ons bereiken op het nummer: 010 410 0130. Mocht u liever een specifieke vraag hebben over een van onze producten, dan kunt u een mailtje sturen naar info@benellijuewelier.nl. Bekijk het liefst onze openingstijden, voordat u naar onze juwelier in Rotterdam zult gaan voor een mooie trouwring.